“Hoved” rengøring vol 3

Jeg lover mig selv hver dag, at nu er det slut med at tænke Corona. Den forsvinder alligevel ikke!

Denne er faktisk lidt underholdende. Dateret 4. marts 2020. Det var lige i starten. Jeg sendte den til weekendavisen, nærmest for sjov. Jeg vidste godt på forhånd, den ingen chance havde.

Det med vaccinen, er nærmest profetisk. Pfizer meddelte for nylig, at de regnede med at tegne 161 mia på vaccinen.

…..

Jeg ligger her under dynen med en pakke Cleenex og en pot kamillethe med en nøje afstemt klat honning i – bukket under af en god gammel klassisk snue. Jeg har ondt af mig selv, som kun en mand kan have det i en sådan situation.

Så er det godt, vi har Corona – Covid19 – kært barn har mange navne.  Når bare andre har det værre end én selv, går det nok endda.

Sundhedsstyrelsen meddelte først på ugen: ”Flere end 500.000 danskere kan blive smittet”.

Og tænk sig efter bare een dag var dette profetiske statement så godt som blevet en realitet.  Sætningen manglede bare lige at starte med: ” Én ud af….”.

Covid19 – former known as Corona – er edderman’me godt reality TV. Så ligger man her på sofaen med en anden fyldt potte. Frem toner vores alle sammens statsminister.

Stigende op af søbet fra de forliste forhandlinger om udligningsreformen, som en anden frk Neptun (brylluppet er udsat), fremlægger hun planen.

Øv tænkte jeg. Nu havde jeg lige regnet med at tage turen fra Arne. Jeg er ikke i sundhedssektoren og jeg har heller ikke bestilt skiferie i NordItalien. Jeg ku ellers godt lige bruge tre betalt ugers ferie.

I min perfide smålighed ser jeg for mig hende på hjemmebesøg hos Maren ved kæret: ”Ja det med bad hver uge, det ligger det lidt tungt med. Og det med rengøring arbejder vi også på….Nå, lægerne har opgivet videre behandling. Det er jeg oprigtigt ked af at høre. Men jeg lover dig. Du kommer IKK til at dø af Corona PÅ MIN VAGT”.

Det er god statspersonkunst(!!!!) at sige noget til hele nationen, som ingen kan være imod. Vi forventer naturligvis, at en regering udviser handlekraft. Men det her er en virus. Man kan ikke fixe den. Hvorfor puste sig op med en handlingsplan? Det er som at gøre ”ingenting” med ”noget”. Hvad blev der af dette med at: ”Mane til ro og om at udvise forsigtighed” – Og mindst ”tålmodighed” – vente på varmen? 

Jeg blev kønsmoden lige omkring AIDS. Sex tog ikke livet af mig….Tværtimod, som man siger. Jeg tog mine forholdsregler. Og i øvrigt holdt mig fra narkoluderen og Hans Peter….Hvilket jeg havde gjort uanset hvad!

Jeg er dog af fuld fortrøstning. I weekenden meddelte Trump – på twitter – at nu havde han indkaldt medicinalbranchen. Han ville lige fixe det der med en vaccine. Når Trump er på banen, ka’ det ikk’ gå galt!

Nu er det kun et spørgsmål om tid før det, vi alle venter på, kommer til at ske – Frigivelsen af en vaccine.

Og så istemmer vi alle: ”Tusindmillioner kr værsgo, TAK – medicinalbranche. Hvad skulle vi gøre uden Jer. I fjerner hele tiden vores smerte og vores bekymringer.……..Nu har vi igen styr naturens kræfter.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *